Зупинити росію і місяць з моменту початку війни: новий виступ Зеленського

Читать на русском
Війна триває вже місяць. Початковий задум російських військ розвалився ще в перший день війни. До перемоги ще далеко, але вона буде обов'язково
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський виступив зі зверненням до українців і громадянам інших країн світу за підсумками 23 березня. Основне - війна триває вже місяць, Україна вистоїть і переможе, потрібно більше зусиль, щоб ізолювати росію від світу і зупинити війну.

Скільки у вас Путін? Колонка Леоніда ШвецяУ кремлі досі не можуть збагнути, наскільки радикально змінився світ після повномасштабного російського вторгнення в Україну.

  • Війна триває вже місяць. Початковий задум російських військ розвалився ще в перший день війни.
  • Російські війська взагалі нічого не розуміють і не знають про Україну.
  • Окупантів все ще дуже багато, Росія витягує з усіх щілин будь-яких покидьків, які готові воювати.
  • Війська Росії мародерствують, грабують, ґвалтують, вбивають мирних жителів, руйнують мирні об'єкти, розстрілюють біженців.
  • Росія воює не з Україною, а зі свободою. Україна - це тільки початок. Це війна проти свободи всього світу і людяності всього людства.
  • Зеленський вдячний кожному, хто допомагає Україні.
  • Також Зеленський звернувся до росіян, нагадавши їм, що війна ведеться за їх податки та призводить громадян росії до все більшого зубожіння. Україна не загрожує Росії та намагається повернути мир у свої межі. Тому всі зацікавлені у світі громадяни Росії повинні всіма силами утримувати своїх дітей і рідних від походу на війну і самі бігти з Росії, як тільки можливо.

«Ми всі повинні зупинити росію. Світ повинен зупинити війну. Я вдячний кожному, хто діє на підтримку України, на підтримку свободи. Але війна триває. Терор проти мирних людей триває. Вже місяць! Так довго! Це розбиває серце мені, всім українцям і кожній вільній людині на землі. Тому я прошу вас виступити проти війни!» - додав президент.

Нагадаємо, раніше Зеленський під час виступу перед парламентом Франції закликав допомогти повернути мир в Україну і відновити її територіальну цілісність.

23 березня Зеленський виступив перед парламентом Японії. Він подякував країні за допомогу, а також заявив про необхідність створення нових гарантій безпеки, які б діяли щоразу у разі загрози для світу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: