З початку війни у Києві загинуло понад 220 людей – КМДА

Читать на русском
З початку війни в Києві загинуло 222 особи, 889 було поранено. Крім того, було пошкоджено майже 40 будинків, школи, дитсадки.

У Києві з початку повномасштабного вторгнення російських військ загинуло 222 особи, у тому числі 60 цивільних осіб. Є серед загиблих й четверо дітей.

Про це повідомляє міська адміністрація.

Також за кілька тижнів війни у столиці поранення отримали 889 людей, зокрема 241 мирний житель. Серед поранених 18 дітей, троє водіїв швидких та один лікар швидкої.

Внаслідок обстрілів російських окупантів було пошкоджено 36 житлових будинків, 5 приватних володінь, 6 шкіл та 4 дитсадки. Пошкоджено фасади, балкони та вікна у 55 будинках.

Зазначимо, активно Київ обстрілюють останніми днями. Так сьогодні під удар потрапив Подільський район, де на житловий будинок впали залишки ракети. В результаті одна людина загинула, 19 постраждали. Житлові будинки та інфраструктура також отримали пошкодження.

У попередні дні уламки ракет або снарядів потрапляли у житлові будинки у Святошинському, Оболонському та Подільському районах. Були жертви серед мирного населення.

14 березня над столицею збили крилату ракету росіян. Її уламки впали в районі Куренівки – в результаті одна людина загинула, ще шість були поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: