Зеленський пообіцяв допомогу переселенцям і підтримку родинам, які їх прийняли

Читать на русском
Зеленський зазначив, що буде фінансова підтримка людей, які поселили у себе переселенців з території бойових дій, або тимчасової окупації.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що родинам, які розмістили в себе людей із територій бойових дій або тимчасової окупації, відшкодують витрати на комунальні послуги.

Про це український лідер заявив у своєму відеозверненні.

Президент України розповів про допомогу українцям, які були змушені залишити свої домівки через бойові дії. Кабмін розробить комплексну програму підтримки людей, які позбулися житла через війну.

Державна фінансова підтримка буде для всіх переміщених громадян - дорослих і дітей на місцях, де вони зараз перебувають. Уряд також надасть житло для вимушених переселенців. Крім того, після завершення війни буде розпочато відновлення житла.

Водночас, Зеленський зазначив, що буде фінансова підтримка людей, які поселили у себе переселенців з території бойових дій, або тимчасової окупації.

Як мінімум ці люди отримають відшкодування витрат на комунальні послуги, які пов'язані з перебуванням переселенців.

«Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль найближчим часом пояснить всі деталі конкретно такої комплексної програми підтримки наших громадян», - заявив глава держави.

Нагадаємо, що Зеленський розповів, яку ціну РФ заплатить за напад на Україну: «Повернення до «лихих 90-х».

Раніше ми повідомляли, що Зеленський поговорив із президентом Єврокомісії. Стало відомо, що висновок щодо заявки України на членство в ЄС буде підготовлено протягом кількох місяців.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: