Чотири області на заході України готові приймати переселенців

Читать на русском
На тлі військового вторгнення Росії в Україну Закарпатська, Львівська, Чернівецька та Рівненська області готові приймати вимушених переселенців.
скрін з відео

На тлі військового вторгнення Росії в Україну Закарпатська, Львівська, Чернівецька та Рівненська області готові приймати вимушених переселенців.

Про це повідомили у пресслужбі цих ОДА.

Після жорсткого бою ЗСУ втратили контроль над ЧАЕС – ПодолякПісля жорстокого бою наш контроль за чорнобильським майданчиком втрачено. Стан об'єктів колишньої ЧАЕС, конфайнменту та сховища ядерних відходів невідомий.

Так, Закарпатська обласна державна адміністрація повідомила, що готуємось до ухвалення переселенців.

Львівська область також заявила про готовність ухвалення переселенців.

«Наразі ми маємо інтернати, які евакуюються зі Сходу. Їх розселяють у Львівській області. Зараз на базі Львівської ОДА спільно з ЛМР формується колцентр із розселення людей. Буде близько 6-8 пунктів, де можна звернутися щодо вільних місць та розселення людей», - написала Львівська ОДА.

«Чернівецька область також готова приймати на своїй території українців із інших регіонів. Буковина готова приймати на своїй території українців з інших регіонів. Люди, які прибувають і потребують розміщення», - повідомила Чернівецька ОДА.

Крім того, заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко раніше повідомляв, що повідомляв, що Рівненська область готова прийняти переселенців у разі військового вторгнення.

Нагадаємо, вранці 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок спецоперації на Донбасі. Незабаром після цього у різних містах України сталися вибухи.

Президент Володимир Зеленський сьогодні підписав указ Про запровадження воєнного стану в Україні.

У Генштабі повідомили, що РФ за пів дня завдала понад 30 ударів по об'єктах цивільної та військової інфраструктури.

Пізніше стало відомо, що російські окупанти увійшли до Зони Чорнобильської АЕС, а в Генічеську взяли під контроль усі держструктури.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: