Прийдешнє звільнення, кредити для бізнесу і полонені строковики: нове звернення Зеленського

Читать на русском
Бізнес отримає безвідсоткові кредити, Україна робить все для допомоги окупованим і оточеним ворогами містам, а в українському полоні - все більше строковиків РФ
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський випустив нове звернення до українського народу за 17 березня. У ньому він нагадав, що закінчився 22-й день війни. Президент пообіцяв, що всі тимчасово окуповані російсько-фашистськими військами території будуть скоро звільнені, а держава гарантуватиме українцям 100% вкладів у банках.

Зеленський зазначив, що Україна робить все, щоб не залишити в біді міста і села, що обороняються і тимчасово окуповані російськими фашистами.

«Двохсотий» прибув на Урал. Колонка Леоніда ШвецяУ Росії діти неблагополучних сімей мріють влаштуватися в якусь силову структуру, хоч у поліцію, хоч у СІЗО, хоч у Росгвардію – гроші, якась влада, і великого розуму не треба, тільки собача відданість господарю.

«Наш Маріуполь, Харків, Чернігів, Київська область, Ізюм і всі наші міста-Герої. Яким складено. Ми робимо все і робимо все. Армія, поліція, ДСНС, гуманітарні конвої, Церква... Весь наш народ. Ми вас не залишимо. А їм не пробачимо. Ви будете вільні. Як всі ми на нашій землі» - сказав він.

Що ще важливого сказав президент:

  • Російська армія - найбільша у світі. Українська армія робить найбільшу армію найменшою.
  • Росія намагається обманом загнати до лав ЗС РФ якомога більше молоді, примушуючи строковиків підписувати контракти. Також Кремль шукає найманців за кордоном.
  • Зеленський попередив, що всі, хто приєднається до окупантів, будуть знищені. Краще життя, ніж повний гаманець.
  • Українські війська впевнено утримує позиції та завдає контрудари по російській армії.
  • Українська армія продовжує брати в полон російсько-фашистських вояк по всій Україні. Серед них багато строковиків, частина з яких боїться повертатися в Росію.
  • Росія не намагається забирати своїх полонених. Багатьох з них вже оголосили загиблими та надіслали родинам «похоронки», хоча ці солдати живі та перебувають в українському полоні.
  • Зеленський в черговий раз закликав російських матерів замислитися, за що і навіщо вмирають в Україні їхні діти. А тих, хто не може зв'язатися зі своїми дітьми в армії - перевірити, чи немає їх у полоні.
  • В Україні бізнесу відкриваються кредитні лінії під 0% на період воєнного часу і на місяць після кінця війни. Можна отримати до 60 млн грн. Після війни ставка складе 5%;

Нагадаємо, поки Путіна «вшановують» у світі кривавим диктатором і головорізом, група європейських політиків і громадських діячів висунула президента України Володимира Зеленського номінантом на Нобелівську премію миру.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: