Захисник Маріуполя звернувся до Зеленського з проханням для оборони міста

Читать на русском
Патрульний поліцейський Вершинін також звернувся до лідерів країн світу і закликав допомогти Україні боротися з російськими окупантами.
Ілюстративне фотоНаціональна поліція України

Патрульний поліцейський, захисник Маріуполя Михайло Вершинін, що обороняє місто від російських окупантів, звернувся до президента Володимира Зеленського із проханянм надати системи ППО.

Відповідне звернення опублікував заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

«Пане президенте, зробіть так, щоби Маріуполь вижив. Нам потрібні системи ППО. Не маленькі ракети, які не працюють проти літаків агресора, а нормальні системи ППО. Ми не знаємо точно, чи лишимося живими, коли ви будете дивитися це звернення. Знайте, така доля може бути в кожного міста. Під завалами гинуть діти, старі люди. Вони сидять 23 дні без води й світла», - йдеться у зверненні до українського президента.

Зазначається, що Вершинін також звернувся до лідерів країн світу і закликав допомогти Україні боротися з російськими окупантами. Він сказав, що мужність і міць, яку виявляють захисники невеликої європейської держави проти однієї з найбільших армій світу, повинні підштовхнути світових лідерів надати Україні сучасні системи ППО.

Варто зазначити, що з майже 10 тисяч евакуйованих минулої доби українців - приблизно 5 тисяч з блокадного міста Маріуполь.

Нагадаємо, що Арестович розповів, чому неможливо провести силову деблокаду Маріуполя.

З початку вторгнення Росії в Україну в Маріуполі станом на 14 березня загинуло вже 2187 мирних жителів.

Раніше у Червоному Хресті попередили про «найгірший сценарій» для мешканців Маріуполя.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: