Удар по драмтеатру Маріуполя: почали розбирати завали, є живі

Читать на русском
Рятувальникам вдалося почати розбирати завали драматичного театру, що зруйнувався після скинутої бомби військами РФ. Є живі люди.
courtesy

У четвер, 17 березня, рятувальникам вдалося почати розбирати завали драматичного театру у Маріуполі, який зруйнувався після скинутої бомби військами РФ.

Про це повідомив ексголова Донецької ОДА Сергій Тарута у Facebook.

На входах в Драмтеатр в Маріуполі були добре помітні написи «Діти»Якщо напис прекрасно видно з супутника, це означає, що її бачили й коригувальники російського вогню, і пілоти авіації

«Після страшної ночі невідомості до ранку 22-го дня війни нарешті хороші новини з Маріуполя! Бомбосховище витримало. Завали почали розбирати, люди виходять живими!», - написав він.

У свою чергу, заступник мера міста Сергій Орлов в інтерв'ю Forbes Україна розповів, що Маріуполь зруйнований практично на 90%, не залишилося жодного будинку та будівлі без пошкоджень.

За його словами, на 13 березня у місті загинули 2358 людей. Заступник мера уточнив, що людей, переважно, ховають у братських могилах у центрі міста.

Нагадаємо, 16 березня війська РФ скинули бомбу на драмтеатр Маріуполя, де ховалися мирні жителі. Також на авіаударі зазнав басейн Нептун, який служив притулком для вагітних жінок і матерів з дітьми до трьох років.

Поруч із драмтеатром був величезний напис «Діти» з двох боків будівлі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: