Авіаудар по драмтеатру в Маріуполі: даних про загиблих немає, але є важко поранений

Читать на русском
У міській раді Маріуполя поки не володіють інформацію про загальну кількість постраждалих у результаті авіаудару по драмтеатру, бо немає змоги розібрати завали.

В результаті авіаційного удару окупаційних військ Російської Федерації по драматичного театру у Маріуполі, Донецької області важкі поранення отримала щонайменше одна особа, інформації про загиблих – немає.

Про це повідомляє прес-служба Маріупольської міської ради.

«Через постійні авіанальоти та бойові дії в межах міста, розібрати завали відразу після обстрілу було практично неможливо. У рідкісні хвилини відносного затишшя люди оперативно підходили до місця зруйнованого театру та рятували маріупольців, які опинилися у пастці. За попередньою інформацією, даних про загиблих – немає. Але є інформація про одну тяжко поранену людину», – інформує влада.

Розбір завалів продовжується в міру можливостей, інформація про постраждалих буде доповнюватися.

Нагадаємо, 16 березня окупаційні війська Росії цілеспрямовано знищили драматичний театр у самому центрі Маріуполя. У цьому місці на момент бомбардування перебувало до тисячі людей. Здебільшого – це жінки, діти та старі люди, які ховалися у підвальному приміщенні театру від безперервних обстрілів з боку агресора. Наразі відомо про те, що 130 осіб вибралися з-під завалів драмтеатру.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: