Колона з гумодопомогою для Маріуполя залишається заблокованою – Зеленський

Читать на русском
Колона з гуманітарним вантажем для мешканців Маріуполя, які вже майже два тижні без продуктів, води, тепла та електрики, залишається заблокованою росіянами.
president.gov.ua

Колона з гуманітарним вантажем для мешканців Маріуполя, які вже майже два тижні без продуктів, води, тепла та електрики, залишається заблокованою росіянами кілька днів поспіль.

Про це президент Володимир Зеленський сказав під час свого відеозвернення у вівторок, 15 березня.

Значно перевищує будь-які розрахунки: радник мера Маріуполя оцінив жертви серед цивільнихПоліція і медики не встигають враховувати всіх загиблих. Убитих люди ховають, де доведеться, тому всі офіційні підрахунки дуже приблизні

«Сьогодні частково відкрилися гуманітарні коридори. Працює коридор із Сум, Тростянця, Лебедина, Шостки, Конотопа у напрямку міста Полтава. Окупанти не зупинили обстріли та зупинили роботу гуманітарних коридорів у Київській області. Залишається кілька днів поспіль заблокована колона, що прямує з гуманним вантажем до Маріуполя. Але все ж таки потроху відбувається виїзд людей з оточеного міста на приватному транспорті. Я хочу подякувати за цю важливу справу, за цю роботу працівникам ДСНС, поліції, лікарям та всім нашим, хто рятує людей. Обов'язково дякую нашим військовим», - сказав Зеленський.

Як відомо, армія РФ спровокувала у Маріуполі гуманітарну катастрофу. Не в змозі перемогти українську армію, загарбники бомбять беззбройних людей, блокують гуманітарну допомогу.

Станом на 13 березня через атаки окупантів загинули 2 187 маріупольців.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: