Зеленський випустив нове звернення до громадян України: головне

Читать на русском
Російська армія стала основним постачальником техніки та озброєння для ЗСУ. Російські військові в розгубленості та паніці. А в Україні починається податкова реформа
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський випустив відеозвернення до громадян України, в якому підбив підсумки 19-го дня війни проти Росії. За його словами, російська армія за ці дні зазнала великих втрат, ніж за дві довгих і кривавих війни в Чечні.

Основна із заяви Зеленського:

  • Російська армія зазнала грандіозних втрат і вмилася кров'ю гірше, ніж під час воєн у Чечні.
  • Замість «демілітаризації» Росія навпаки, активно мілітаризує Україну, оскільки ЗСУ взяли величезну кількість трофейної російської техніки та озброєння.
  • Російські військові в розгубленості; вони не очікували такого пекельного опору українців і починають розуміти, що ця війна не принесе РФ очікуваного.
  • Російські строковики, яких нібито немає в Україні, телефонують додому і скаржаться, що їх відправили на смерть. Україна перехоплює всі ці розмови.
  • Російським солдатам і офіцерам пора подумати про власне життя і здатися - в іншому випадку, в Україні їх чекає тільки смерть.
  • В Україні тим часом починається податкова реформа. Замість ПДВ і податку на прибуток - ставка 2% від обороту і спрощений облік, для 1-2 групи ФОП дається добровільна оплата ЄСВ, бізнес буде максимально дерегульований, перевірки бізнесу скасовуються.

Нагадаємо, раніше Зеленський подав до Верховної Ради законопроєкт, в якому пропонується продовжити воєнний стан в країні на один місяць.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: