З Маріуполя вдалося виїхати більше 160 автівкам – міськрада

Читать на русском
У Маріупольській міській раді повідомили, що місто змогли покинути понад 160 приватних автівок, які рухаються до Запоріжжя.

Понад 160 приватних автомобілів змогли покинути Маріуполь Донецької області в напрямку Бердянська для подальшої евакуації в Запоріжжя.

Про це повідомляє прес-служба Маріупольської міської ради.

«Відомо, що станом на 13:00 з Маріуполя по дорозі до міста Бердянськ вдалося виїхати більше 160 приватних авто. Маріупольці прямували згідно раніше встановленому напряму гуманітарного коридору по маршруту: Маріуполь (виїзд в сторону с. Мелекіне – с. Портовське – пгт. Мангуш - Бердянськ – Токмак – Запоріжжя)», – інформує влада міста.

Станом на зараз відомо, що маріупольці, які виїхали на власних авто, вже пройшли Бердянськ та продовжують рухатися в напрямку Запоріжжя. Також є підтвердження, що по встановленому гуманітарному коридору дотримується режим тиші.

Всіх маріупольців чекають для надання першої допомоги, розміщення, та допомоги щодо подальшого розміщення за адресою: Запоріжжя, вул. Рекордна, 41 (приміщення цирку).

Нагадаємо, раніше до Маріуполя знову не пустили гуманітарну допомогу та колону для евакуації. Автобуси та вантажівки через обстріл залишилися в Бердянську.

З початку вторгнення Росії в Україну в Маріуполі загинуло вже 2187 мирних жителів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: