Путін не проти зустрічі із Зеленським – МЗС Туречини

Читать на русском
Президент Росії Володимир Путін не проти зустрічі із лідером України Володимиром Зеленським.

Президент Росії Володимир Путін не проти зустрічі із лідером України Володимиром Зеленським.

Про це очільник Кремля повідомив під час телефонних переговорів із президентом Туреччини.

Перемога України: сценарії розвитку війни з РосієюУкраїна продовжує захищатися від нападу РФ. Ворожі війська дедалі більше зазнають поразок, проте до перемоги ще далеко. Якими можуть бути сценарії розвитку війни - у матеріалі політолога Олександра Радчука.

«Ми дбаємо про те, щоб організувати зустріч лідерів. Ще до початку війни ми мали такі старання. Путін під час телефонних переговорів із нашим президентом заявив, що не проти такої зустрічі. Українська сторона готова. Між сторонами точаться технічні переговори в Білорусії. З іншого боку, є й старання інших каналів, які ми також підтримуємо», - заявив голова МЗС Туреччини Мевлют Чавушоґл під час пресконференції.

Також радник голови ВП Михайло Подоляк заявив, що зустріч Зеленського та Путіна може відбутися вже в найближчому майбутньому.

«День, два, три – ні. Якийсь час ще займе, але намагатимемося, щоб це було якнайшвидше», - додав чиновник.

Раніше ми повідомляли, що президент України Володимир Зеленський виступає за проведення прямих переговорів з президентом Росії Володимиром Путіним в Єрусалимі.

Також нагадаємо, 11 березня президент Російської Федерації Володимир Путін заявив про прогрес у переговорах з Україною. Водночас, глава міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба спростував його слова.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: