На Луганщині провокатори знімають відеоролики «за Путіна»

Читать на русском
На Луганщині невідомі люди під виглядом місцевих жителів міста Сватове розповсюджували пропаганду.
фото з відкритих джерел

На Луганщині невідомі люди під виглядом місцевих жителів міста Сватове розповсюджували пропаганду. Вони знімають відео на підтримку режиму Путіна.

Про це повідомляє Луганська ОДА.

Воєнні злочини неможливі без пропагандистів, які їх прикривають — Зеленський записав нове зверненняПрезидент Володимир Зеленський записав нове відеозвернення. Про що говорив глава держави, дивіться на Слово і діло.

«Окупанти розповсюджують агітаційні листи та відео, де українці нібито підтримують режим Путіна – будьте обережними, це психологічний тиск. Окупаційна влада так званих «ДНР» і «ЛНР» за підтримки РФ продовжує впровадження антидержавної політики у бік України... Окупанти чи самотужки, чи під загрозами змушують людей звертатися до Путіна «з вдячністю за звільнення», записують відповідні відео» ,- йдеться у повідомленні.

Таким чином, окупанти хочуть показати українцям, що нібито є частина громадян, що чекає на Росію, а також дискредитувати українську владу.

«Знімальний майданчик облаштували біля сватівського військкомату. Ролі «сватівчан» виконують десять невідомих із триколорами. Росіяни намагаються чинити психологічний тиск на мирне населення України, особливо в тих містах та районах, де зараз немає телебачення та інтернет-зв'язку, тобто значно обмежений доступ до новин», - додали в Луганській ОДА.

Адміністрація закликає мешканців не довіряти пропагандистським матеріалам.

Нагадаємо, в СБУ повідомили, що окупанти можуть підірвати склади аміаку в Харківській області, щоб звинуватити у цьому ЗСУ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: