Вторгнення в Україну: чверть російських топ-чиновників хочуть звільнитися, не були готові до санкцій – ЗМІ

Читать на русском
Російське видання пише, що багато топ-чиновників нібито не знали про плани напасти на Україну і не чекали на такі жорсткі санкції.

Близько чверті високопосадовців і працівників державних корпорацій задумалися про звільнення після того, як РФ напала на Україну.

Про це пише російське видання «Медуза» з посиланням на джерела, близькі до адміністрації Путіна та уряду.

Росія обігнала Іран та Північну Корею за кількістю накладених на неї санкцій – BloombergРосія стала лідером у світі за кількість накладених на неї санкцій, обігнавши Іран, КНДР та Сирію.

Серед них, як стверджує видання, переважно «ініціативні люди, знайомі з передовими практиками управління та ведення бізнесу». Але гучних звільнень не було. Джерело «Медузи» в уряді пояснює так: «Звільнення зараз прирівнюється до втечі. А за втечу – розстрілюють».

Видання також пише, що дуже багато високопосадовців та співробітників держкомпаній нібито не знали про плани напасти на Україну, і не очікували настільки жорстких санкцій з боку Заходу.

Нагадаємо, раніше «Українська правда» з посиланням на розвідку писала, що серед вищого політичного керівництва Росії продовжуються панічні настрої і з'являється впевненість у неадекватності Путіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: