Путін підписав указ про обмеження на вивезення і ввезення продукції та сировини

Читать на русском
Уряд країни визначає перелік забороненої продукції або сировини і прописує відповідні їм обмеження.

Президент країни-агресора підписав ще один антикризовий указ, цього разу про «спеціальні економічні заходи у сфері зовнішньоекономічної діяльності», в якому йдеться про заборону на ввезення або вивезення з РФ продукції або сировини.

Про це повідомляє російський Інтерфакс.

Зазначається, що уряд країни визначає перелік забороненої продукції або сировини і прописує відповідні їм обмеження. Кабмін РФ у дводенний термін складе список іноземних держав, також необхідний для застосування зазначених заходів.

Росія змінює тактику: чому агресор вдається до негуманних методів ведення війниРосія поступово почала змінювати свою тактику ведення війни. Чому противник вдається до таких дій, читайте у матеріалі Слово і діло.

Документ також встановлює винятки для ввезення та вивезення з країни продукції або сировини для громадян російської федерації, іноземців та осіб без громадянства для особистого користування.

Цей указ підписано на додаток до заходів, передбачених двома попередніми указами президента Росії про «спеціальні економічні заходи» від 28 лютого та від 1 березня.

Раніше російські олігархи публічно засудили Путіна через вторгнення в Україну.

Нагадаємо, що Путін підписав закон про ув'язнення за «фейки» про військових РФ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: