У ЦРУ вважають, що Путін розчарований перебігом війни в Україні

Читать на русском
Очільник американської розвідки вважає, шо російський лідер Володимир Путін дуже злий через те, як проходить війна з Україною.

Президент держави-окупанта Російської Федерації Володимир Путін, швидше за все, злий і розчарований перебігом війни з Україною.

Про це заявив директор американского Центрального розвідувального управління Вільям Джозеф Бернс, слова якого процитувала в Twitter кореспондентка видання The National Джойс Карам.

За її словами, директор ЦРУ також вважає, що Путін не має чіткого політичного плану щодо військових дій в Україні. У ЦРУ також прогнозують, що російський президент може подвоїти військовий контингент в Україні найближчими кількома тижнями, проте військові зіткнуться з запеклим опором на українській землі.

Крім того, за оцінками американських військових розвідників, Російська Федерація вже зазнала втрат від 2000 до 4000 загиблих військових в Україні.

Нагадаємо, раніше держсекретар Ентоні Блінкен говорив, що США працюють із європейськими союзниками над вивченням можливості заборони на імпорт російської нафти.

Санкції проти російського енергетичного сектора вже запровадила Канада.

Також ми писали, що за десять днів після вторгнення в Україну Росія обігнала Іран та Північну Корею за кількістю накладених на неї санкцій. Таким чином, Росія стала світовим лідером за кількістю обмежувальних заходів, що діють проти неї.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: