Світ не вірить у майбутнє Росії, а говорить про Україну - звернення Зеленського

Читать на русском
Або Росія матиме повагу до міжнародного права і не буде вести війни. Або вона не матиме грошей, щоб війни розпочинати, заявив Зеленський.
Слово і діло

Світ не вірить у майбутнє Росії, а говорить про Україну, допомагає і готується підтримати нашу відбудову після війни.

Про це президент України Володимир Зеленський заявив під час свого відеозвернення.

Український лідер закликав міжнародних партнерів відмовлятися від російського газу та нафти. Згідно з його словами, у світі «знайдуть іншу бензоколонку».

«Або Росія матиме повагу до міжнародного права і не буде вести війни. Або вона не матиме грошей, щоб війни розпочинати. Знайдуть іншу бензоколонку. Заборона на імпорт нафти до США послабить державу-терориста економічно, політично та ідеологічно… Заборону на імпорт нафти та нафтопродуктів з Росії вводить і Велика Британія…», - зазначив Зеленський.

Зеленський виступив перед парламентом Британії: головні тезиВолодимир Зеленський виступив перед Палатою громад Великої Британії. Слово і діло зібрало головні тези з промови.

Він повідомив, що очікує Україну та країну-агресора після війни, а також про можливість нового плану Маршала для України.

_«Погляньте – світ не вірить у майбутнє Росії. Не говорить про нього. Жодного слова, жодної перспективи. Вони все розуміють. Вони говорять про нас. Вони допомагають нам. Вони готуються підтримати нашу відбудову. Після війни. Бо всі побачили: для народу, який так героїчно захищається, обов’язково настане оце «після війни». Буде і новий план Маршала для України. Захід сформує цей пакет підтримки», - пояснив український президент.

Зеленський також очікує жорстких санкцій проти Росії від Європейського Союзу.

«Вже очікуємо і жорстких рішень від Європейського Союзу. Санкційних. Проти Росії. За цю війну. За цю агресію. Про яку її автори ще пошкодують. Це буде. Обов'язково. І тому так важливо, щоб у керівництві Росії усвідомили: США, Велику Британію, Євросоюз, Канаду, Австралію, Японію та інші вільні країни світ буде тільки наслідувати. А отже, його не обманути. Санкції не обійти», - підкреслив Зеленський.

Нагадаємо, що Зеленський виступив перед Палатою громад Великої Британії. «Слово і діло» зібрало головні тези з промови.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: