Застосованих санкцій недостатньо, це показує зухвалість Росії - Зеленський

Читать на русском
Зеленський також підкреслив, що світ не зможе сховатися від реальності й від нових вбивств в Україні.
Слово і діло

Президент Володимир Зеленський заявив, що Росія поводиться зухвало, оскільки застосованих проти неї санкцій недостатньо і немає бачення рішучості світу зупинити війну.

Про це він повідомив у своєму відеозверненні.

«Зухвалість агресора – це чіткий сигнал для Заходу, що застосованих проти Росії санкцій недостатньо, бо там не зрозуміли, не відчули, не побачили, що світ дійсно рішучий, що світ дійсно прагне зупинити цю війну», - зазначив український лідер.

Нове звернення Зеленського: «Ми вже вибороли наше майбутнє. Але ще боремось за наше сьогодні»Зеленський заявив, що українці вибороли своє майбутнє у війні з Росією. Однак народ України продовжує боротися за своє сьогодні.

Зеленський також підкреслив, що світ не зможе сховатися від реальності й від нових вбивств в Україні.

«Багато говорили про гуманітарні коридори. Про можливість для людей вийти з тих міст, куди прийшла Росія. Російські військові. Є люди, яким дійсно потрібно вийти. І ми чули обіцянку - що гуманітарні коридори будуть. Їх немає», - сказав президент.

Також він пообіцяв покарати кожного, хто скоїв звірства на цій війні.

«Замість гуманітарних коридорів вони здатні зробити тільки кривавію Сьогодні в Ірпені було вбито родину. Скільки таких родин в Україні загинуло! Ми не пробачимо, ми не забудемо. Знайдемо кожну сволоту», - додав Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський заявив, що російські війська готуються бомбардувати Одесу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: