Зеленський звернувся до українців: про що говорив президент

Читать на русском
Президент не залишатиме Київ, російські гуманітарні коридори - брехня, провокація та спроба створення картинки для російської пропаганди
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

**Президент України Володимир Зеленський увечері 7 березня звернувся до народу України. Так, він прокоментував так звані гуманітарні коридори Росії, чергові чутки про свою евакуацію з Києва та мітинги проти окупантів. Про що говорив президент - коротко в матеріалі.

Основні моменти звернення Зеленського:

  • Усі українці зараз, на 12-й день війни, перебувають на місцях та працюють. У тому числі президент та його команда;
  • залишати Київ Зеленський не збирається;
  • Перемога обов'язково буде, Україна доб'ється її силою зброї, силою дипломатії та силою духу; – Українці можуть захищати себе навіть без зброї. Це довели Чаплинка, Мелітополь, Токмак, Новотроїцьке, Херсон та Старобільськ. Усі українці, які виступили проти окупантів – герої; – Росія не чекала від українців такого опору. Це для Кремля зараз, наче страшний сон, бо українці не бояться кийків, автоматів та ОМОНу;
  • все, що зруйнували окупанти, буде відбудовано;
  • російські гуманітарні коридори - брехня та картинка для російської пропаганди, замість евакуації людей обстрілювали з танків та РСЗВ, паралельно пропонуючи їм виходити у бік Росії, щоб створити картинку для пропагандистів; – 96 українських військових отримали високі державні нагороди.

Тим часом згідно з даними Міністерства оборони США, Росія задіяла в Україні майже 100 відсотків своєї бойової сили.

Російські окупанти планують активізувати авіацію з метою завдання ракетно-бомбових ударівпо великим містам України та українській промисловій інфраструктурі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: