Росія припустилася помилки в переговорах з Україною – Подоляк

Читать на русском
Росія припустилася помилки в переговорах з Україною, виставивши ультиматуми для завершення війни, і Україна на них не піде.

Росія припустилася помилки в переговорах з Україною, виставивши ультиматуми для завершення війни, і Україна на них не піде.

Про це повідомив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

«Володимир Зеленський говорить про те, що переговори, особливо коли за столом сидить країна, яка явно вміє захищати свої інтереси, це двостороння дорога. Пропозиція на пропозиції. І пропозиції мають бути адекватними. У свою чергу, російська сторона, помилково оцінивши свій потенціал, зробила помилковий вибір – ставити ультиматуми. Чим жорсткіші ультиматуми від них звучать, тим впертий опір народу. Тим більше мобілізуються українці», - заявив Подоляк.

Він наголосив, що Україна на ультиматуми не погодиться.

«Очевидно, що ми жодних ультиматумів приймати не будемо, чого б вони не стосувалися. За нами реально десятки мільйонів українців. І навряд чи за будь-якими ультиматумами із Москви стоять десятки мільйонів росіян. Це лише пропагандистські міфи. Наша позиція проста: переговори мають бути реальними та адекватними. Це зробить їх наочними. А предметні переговори не сприймають ультимативну тональність. Чим швидше російська сторона з цим погодиться, тим менше втрат зазнає, насамперед, і сама Росія в результаті цим погодиться, тим менше втрат зазнає, перш за все, і сама Росія внаслідок цієї війни», - заявив радник голови ВП.

Раніше Зеленський закликав Захід закрити небо та надати бойову авіацію.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: