Подоляк спростував російський фейк про від'їзд Зеленського з Києва

Читать на русском
В ОПУ спростували заяву російського чиновника про те, що Володимир Зеленський нібито виїхав із Києва. Президент залишається у столиці.
reuters.com

Президент України Володимир Зеленський знаходиться у Києві та нікуди з міста не їхав.

Про це заявив радник керівника ОПУ Михайло Подоляк, повідомляє «Слово і діло».

Раніше спікер російської Держдуми В'ячеслав Володін заявив, що Зеленський нібито спочатку виїхав до Львова, а тепер він перебуває у Польщі.

Подоляк: єдина мета Росії – зайти до Києва та знищити керівництво УкраїниВ ОПУ вважають, що головна мета російського вторгнення – захоплення Києва та знищення керівництва України та президента Зеленського.

«Черговий фейк. Здавалося б, скільки можна. Але ні. Щодня кожен черговий «російський ньюсмейкер» говорить про те, що президент Зеленський покинув Київ. І щоразу доводиться говорити очевидне: ні, категорично. Цього разу брехню поширив суб'єкт, який обіймає посаду «спікера російського парламенту». Якщо пан Володін в черговий раз вирішив показати себе великим знавцем інсайдів, дозволимо йому в черговий раз прикріпити на себе відповідну табличку великого брехуна. Але ми в Україні дотримуємося правдивої інформаційної концепції, згідно з якою президент на робочому місці. Як і багато інших тих, хто займається управлінням державою. Думаю, було б правильно, щоб пан Володін нарешті отримав доступ до об'єктивної інформації та перестав захоплюватися міфами, казками та анекдотами. А навчившись користуватися інформацією, він, можливо, перестане робити гучні, але абсолютно брехливі заяви», – прокоментував Подоляк.

Він підкреслив, що Зеленський перебуває у столиці України, керує державою та обороною, постійно на зв'язку з партнерами та регулярно наживо дає інтерв'ю журналістам.

Нагадаємо, раніше прессекретар Зеленського повідомив, що у двір резиденції глави держави в Кончі-Заспі під Києвом упав уламок ракети.

Британське видання The Times писало, що з дня вторгнення Росії в Україну на президента Володимира Зеленського було здійснено щонайменше три спроби замаху.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: