Під Черкасами ЗСУ збили російський літак, пілота шукають

Читать на русском
Українські військові у Золотоніському районі Черкаської області збили ворожий літак. Пілот катапультувався під час падіння.
ілюстративне фото

Українські військові у Золотоніському районі Черкаської області збили ворожий літак – правоохоронці та військовослужбовці шукають пілота, який катапультувався під час падіння.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Черкаській області у Facebook.

Наступ Росії: Арестович назвав найгарячіші та найнебезпечніші точки заразОперативна ситуація в Україні станом на ранок, 25 лютого, на другий день нападу Росії на Україну.

«Сьогодні, 25 лютого, близько 08:30 поблизу села Вознесенське, Золотоніського району наші військові збили ворожий літак. Пілот встиг катапультуватися під час його падіння. Просимо місцевих звернути особливу увагу на підозрілих людей, особливо в тактичній або військовій формі з елементами червоного кольору на одязі, можливо з видимими травмами. Чоловік може перебувати в межах Золотоніського району та намагатися зупиняти попутні транспортні засоби для того, щоб дістатися іншого міста», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці продовжують шукати пілота. Якщо хтось володіє якоюсь інформацією, або помітить підозрілу особу з орієнтування, прохання повідомити про це поліцію.

Нагадаємо, радник керівника ОПУ Олексій Арестович розповів про оперативну обстановку в Україні станом на ранок 25 лютого на другий день нападу Росії.

А в ОПУ назвали головну мету Росії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: