Подоляк: єдина мета Росії – зайти до Києва та знищити керівництво України

Читать на русском
В ОПУ вважають, що головна мета російського вторгнення – захоплення Києва та знищення керівництва України та президента Зеленського.

На сьогодні вже зрозумілий основний сценарій російської спецоперації в Україні – зайти до столиці та знищити керівництво України та особисто президента Зеленського.

Про це на брифінгу розповів радник керівника ОПУ Михайло Подоляк.

Військовий експерт розповів, скільки може тривати наступ Росії і що буде даліВійськовий експерт розповів, скільки може тривати наступ Російської Федерації на Україну і що буде далі.

«На сьогодні вже зрозуміло базовий сценарій, фундаментальний сценарій російської спецоперації. Єдина мета – зайти до Києва та знищити керівництво України, знищити особисто президента Володимира Зеленського. Тільки це є метою спецоперації. І тому йде саме такий шалений тиск на Київ. І тому президент Володимир Зеленський залишається у Києві. Тому що він має показати, що таке стійкість українського народу», – заявив Подоляк.

Він також зазначив, що сьогодні, завтра та післязавтра – ключові дні, в які з'ясується «хто є хто» і в країні, і взагалі.

Зазначимо, вчора Подоляк припускав, що російські диверсанти можуть спробувати проникнути в урядовий квартал у Києві.

Нагадаємо, Київ уночі обстріляли балістичними ракетами. На Позняках спалахнула багатоповерхівка.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: