Арестович про втрати у ЗСУ: відомо про більш ніж 40 загиблих

Читать на русском
Внаслідок сьогоднішньої атаки Росії загинуло понад 40 українських військових, десятки поранених.

Внаслідок сьогоднішніх атак Росії загинуло понад 40 українських військовослужбовців, ще кілька десятків поранено. Втрати уточнюються.

Про це сьогодні під час брифінгу розповів радник керівника ОПУ Олексій Арестович.

«Зараз підтверджено загибель кількох десятків військовослужбовців. Це переважно завдяки повітряним ударам з ранку. Повітряних та ракетних. Але, повірте, вони розраховували на набагато більші (втрати – ред.). Вони насправді не змогли завдати нам серйозних втрат ні ресурсів, ні боєприпасів, ні нашої боєздатності. Деякі втрати є, вони зараз узагальнюються. Я знаю зараз понад 40 загиблих та кілька десятків поранених. Президент зараз закликав нас здавати кров», – розповів Арестович.

До Арестовича брифінг провів президент Володимир Зеленський. Він зокрема повідомив, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про вбитого та пораненого внаслідок обстрілу в Броварах Київської області, а також про поранених у Миколаївській області.

Внаслідок удару російської артилерії по Умані Черкаської області загинув мирний житель, ще п'ять людей отримали поранення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: