Переодягнені у форму ЗСУ російські окупанти намагалися прорватися на Оболонь (оновлено)

Читать на русском
Російські окупанти захопили кілька одиниць української військової техніки та використовують їх для спроб проникнення в тили української оборони
Ілюстративне фотоGetty Images

Російські окупанти роблять спробу прориву на Оболонь в Києві. При цьому вони пересуваються на захоплених автомобілях Збройних сил України та в українській військовій формі.

Про це повідомила заступник Міністра оборони України Анна Маляр.

«Російські військові захопили два автомобілі ЗСУ, переодяглися у форму українських військових і на швидкості рухаються до центру Києва з боку Оболоні. За ними слідує колона російських військових вантажівок. Вони обов'язково будуть знешкоджені» - повідомила вона.

Інформацію про це підтвердив штаб ООС.

«Диверсійно-розвідувальні групи Збройних сил РФ використовують автомобільну техніку, захоплену у Національної гвардії України, для глибокого проникнення в тил українських позицій. Зокрема, вороги використовують два ББМ «Козак», три КрАЗи та ГАЗ-66. Крім цього, окупанти одягнені у військову форму ЗС України. Просимо громадян України бути пильними та в разі отримання будь-якої інформації повідомляти в правоохоронні органи» - сказано в повідомленні штабу.

Нардеп Олексій Гончаренко вже опублікував дані захоплених окупантами українських бойових машин і вантажівок, які використовують російські війська для спроби прориву.

Оновлено:

Ганна Маляр повідомила, що ДРГ окупантів, які прорвалися, перехоплені та знищені.

Нагадаємо, вночі з 24 на 25 лютого стало відомо, що в Києві після падіння російського літального апарату горить 9-ти поверховий житловий будинок на Позняках.

У МВС повідомили, що Київ обстріляли, ймовірно, крилатими або балістичними ракетами. Вибухи були чутні в багатьох районах столиці - в Печерському і Голосіївському, на Позняках.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: