Щастя зруйновано на 80 відсотків, під обстрілом Попасна, Старобільськ та інші міста – ЛугОДА

Читать на русском
У Новоайдарі підірвано два мости. У Старобільську від обстрілів сильно постраждали будинки та соціальна інфраструктура, є загиблий. Обстрілювали також Золоте, Новотошківське, Нижній
Ілюстративне фотоFacebook

У Луганській області тривають бої з військами окупантів. Місто Щастя знищене на 80%, сильні обстріли торкнулися інших міст.

Про це повідомив голова Луганської облдержадміністрації Сергій Гайдай.

«Щастя: 80% міста знищені! Обстріли не вщухають. Нарешті вранці певна кількість жителів змогли евакуюватися своїм ходом. Обстріляні з «Градів» шкільні автобуси для евакуації жителів міста. Постраждав водій. Завтра знову спробуємо організувати евакуацію» - написав він.

Зеленський звернувся до Путіна: давайте сідати за стіл переговорівВолодимир Зеленський запропонував Путіну сісти за стіл переговорів, щоби зупинити загибель мирних українців.

У Новоайдарі, за словами Гайдая, підірвано два мости. У Старобільську від обстрілів сильно постраждали будинки та соціальна інфраструктура, є загиблий. Обстрілювали також Золоте, Новотошківське, Нижній.

Два потяги з евакуйованими застрягли на станції Попасна, оскільки в сусідній Комишувасі залізничні колії зруйновані. Попасна при цьому знаходиться під обстрілом окупантів.

Гайдай також спростував фейки про те, що залишені Сєвєродонецьк, Лисичанськ і Рубіжне, а в Гірському танки окупантів.

У Кремлі заявили, що готові на переговори у Мінську з українською стороноюВолодимир Путін готовий надіслати до Мінська своїх представників для переговорів з Україною, повідомили у Кремлі.

«Поблизу Старобільська українські артилеристи завдали втрат окупантам. Українська артилерія розбила колону російської техніки, що готувалася до переправи через річку Айдар. Ворог прорвався через український кордон і намагався зайти з тилу, завдати удару і розірвати лінію оборони українських військ. В результаті окупанти зазнали втрат і відступили» - повідомив він.

Бої також були в районі Біловодська і Трьохізбенки.

Нагадаємо, російські окупаційні війська зазнали значних втрат у Конотопі Сумської області, їм спалили 40 одиниць техніки.

Нагадаємо, раніше Генеральний штаб Збройних сил України опублікував оперативну інформацію про ситуацію з вторгненням РФ по станом на вечір 25 лютого.

В ОПУ заявили, що за дві доби з моменту нападу на міста України російські військові витратили майже весь свій запас сил і засобів. На сьогодні резерви у ворога закінчилися. За даними Міноборони України, втрати Росії за два дні - 2,8 тисячі осіб особового складу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: