ЗСУ втратили контроль над переправою до Херсона

Читать на русском
У Херсонській облдержадміністрації повідомляють про те, що українська армія втратила контроль над об'єктом до в'їзду в місто.

Збройні сили України в результаті запеклих боїв втратили контроль над переправою до міста Херсон.

Про це повідомляє прес-служба Херсонської обласної державної адміністрації.

«Вимушений повідомити про те, що після запеклих боїв на підступах до Херсона, не зважаючи на відчайдушні зусилля української армії, на жаль, втрачено контроль над переправою до Херсона. Ворог значними силами та з великими втратами подолав оборону міста», – цитує прес-служба слова голови ХОДА Геннадія Лагути.

Водночас, очільник Херсонської облдержадміністрації закликав зберігати спокій та не піддаватись паніці. За його словами, керівництвом області докладається максимум зусиль для підтримання правопорядку та збереження людських життів.

«Ситуація залишається напруженою, однак обіцяємо зробити все можливе для її врегулювання. Ведеться постійний моніторинг ситуації, вся важлива інформація буде оперативно доведена до населення офіційними джерелами масової інформації», – додав Лагута.

Нагадаємо, сьогодні голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький повідомив, що Охтирку російські війська обстріляли Ураганами. Потрапили в притулок та дитячий садок.

Крім того, російська армія обстріляла дитячий будинок у Ворзелі на Київщині, де було 50 дітей.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: