Втрати російської армії за сьогодні перевищили 1 тисячу, за два дні вже 2800

Читать на русском

Втрати російських військових, на другий день після того, як вони напали на Україну, становлять понад тисячу солдатів.
facebook.com/UkrainianLandForces

Втрати російських військових, на другий день після того, як вони напали на Україну, становлять понад тисячу солдатів. Це найбільші втрати Росії за два дні боїв за її історію.

Про це повідомила пресслужба Сухопутних військ ЗСУ у п'ятницю, 25 лютого, у Facebook.

Путін заявив про готовність Росії до переговорів з Україною – CCTVВолодимир Путін під час розмови із Сі Цзіньпіном заявив, що готовий вести переговори на високому рівні з Україною.

«Сьогодні кількість втрат з боку окупаційних військ Російської Федерації становить понад тисячу. Такої кількості втрат військовослужбовців за час бойових дій Росія не зазнавала за весь час свого існування ще в жодному збройному конфлікті, який розпочинала», - йдеться у повідомленні.

Заступник міністра оборони Ганна Маляр уточнила, що за два дні втрати російських військових склали 2800. Також було знищено десятки танків та сотні бронетехніки.

У ЗСУ додали, що «російські матері відправляють своїх синів на вірну смерть, тому що Збройні сили України стійко утримують оборону та захищатимуть свою землю від окупанта».

Нагадаємо, сьогодні, 25 лютого, Володимир Зеленський звернувся до Володимира Путіна із пропозицією провести переговори, щоб зупинити війну.

У Кремлі заявили, що готові на переговори у Мінську з українською стороною.

Напередодні повідомлялося, що Росія у боях проти України за 24 лютого позбавила життя близько 400 своїх солдатів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: