«Резервів у російської армії більше немає»: Арестович повідомив, що залишилося в планах ворога

Читать на русском
За дві доби з моменту нападу на міста України російські військові витратили майже весь свій запас сил та зброї.
facebook.com/alexey.arestovich

За дві доби з моменту нападу на міста України російські військові витратили майже весь свій запас сил та засобів. На сьогодні резерви у ворога закінчились.

Про це заявив радник президента України Олексій Арестович у Facebook у п'ятницю, 25 лютого.

У Кремлі заявили, що готові на переговори у Мінську з українською стороноюВолодимир Путін готовий надіслати до Мінська своїх представників для переговорів з Україною, повідомили у Кремлі.

«Як ми з вами і припускали - друга доба виявилася найважчою: і морально, і матеріально. Принципова деталь, яку необхідно розуміти, - це те, що сьогодні російське військове керівництво пустило в хід усі сили, які були накопичені ними на українському напрямі. Резервів у них більше немає», – написав він.

За даними нашої розвідки у противника, менш як за дві доби, понад тисячу вбитих. Таких втрат РФ не зазнавала в жодному збройному конфлікті.

«Із запасів у росіян залишилися: морська десантна операція та удар важкими стратегічними бомбардувальниками (схоже буде на звичний обстріл Калібрамі). Не дуже вражає до того, що вже зробили, натомість з'явилися перші заяви Кремля про можливі нові Мінські переговори. А переговори завжди означають - що противник почав якщо не видихатись, то замислюватись. І я його розумію десь. Бурі та натиску не виходить... А найбільші втрати, починаючи з 1945 року, виходять», - наголосив Арестович.

Нагадаємо, за даними Міноборони України, втрати Росії за два дні - 2,8 тисячі осіб особового складу.

Сьогодні стало відомо, що ЗСУ втратили контроль над переправою до Херсона.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: