Зеленський зустрівся з ТОП-50 українського бізнесу - про що говорили

Читать на русском
Український президент шукає посередників на міжнародній арені для можливості переговорів з російською владою.
Офіс президента України

Сьогодні, 23 лютого, відбулася зустріч президента Володимира Зеленського з представниками великого бізнесу в Україні. Повідомляється, що вона була результативною, сторони висловили підтримку один одному.

Про це повідомляє Офіс президента на сторінці у Твіттері.

«Обмінялися думками, обмінялися поглядами на те, хто, що, яку роль має виконувати. Зустріч була результативною: і почули один одного, і держава висловила підтримку підприємцям, і підприємці, у свою чергу, також висловили підтримку державі, вони готові підставити своє плече», - сказав прес-секретар президента Сергій Никифоров.

Як зазначається, на зустрічі з бізнесом Зеленський сказав, що шукає всі можливі дипломатичні шляхи, аби не допустити війни.

Зеленський заявив про запуск програми «Економічного патріотизму»Нова програма охоплює зменшення податкового навантаження на бізнес і обмеження перевірок податкової, що дозволить стимулювати українського виробника в цей складний час

Згідно з його словами, на контакт Путін взагалі не йде. Тому український президент шукає посередників на міжнародній арені для можливості переговорів з російською владою.

Окремо Зеленський звернувся до бізнесменів з такими меседжами: 1. Не панікуйте, якщо треба ми відкриті до комунікації; 2. Інвестуйте в країну, створюйте робочі місця, платіть зарплати; 3. Залишайтеся в країні і показуйте приклад.

За інформацією джерел УП, на зустрічі також доповідали силовики: керівник генштабу, керівник розвідки, міністр оборони та голова СБУ. Зі слів джерел, силовики не вірять у повномасштабний наступ Росії:

«Вони грають на наше виснаження, - зазначили учасники зустрічі в ОПУ.

Нагадаємо, що Зеленський висловився щодо можливості впровадження візового режиму з РФ.

Раніше ми повідомляли, що після визнання «ЛДНР» глава держави Володимир Зеленський зажадав від Росії гарантії безпеки для України.

Також нагадаємо, що Верховна Рада запровадила в Україні режим надзвичайного стану у всіх регіонах, крім Луганської та Донецької областей.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: