Зеленський заявив про запуск програми «Економічного патріотизму»

Читать на русском
Нова програма охоплює зменшення податкового навантаження на бізнес і обмеження перевірок податкової, що дозволить стимулювати українського виробника в цей складний час
Володимир ЗеленськийСуспільне UA

В Україні у зв'язку з важкою обстановкою навколо країни, яка склалася через російську агресію, буде впроваджено програму «Економічного патріотизму». Вона спрямована на допомогу підприємцям і містить податкові канікули разом зі зниженням перевірок.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні до українців.

Путін майже годину висловлював своє бачення життя в Україні: фактчекінг зверненняВолодимир Путін у зверненні цілу годину розповідав про історію України та соціально-політичну ситуацію всередині нашої країни. Фактчекінг його промови – у матеріалі.

«Патріот - це той, хто бореться з ворогом за свою землю. І той, хто вкладається в неї грошима і створює на ній робочі місця... Зменшення податкового навантаження на бізнес та обмеження перевірок. Це стимули для залучення коштів населення в бізнес і банківську систему. Зниження ПДВ на бензин і дизель. Це дозволить знизити ціни на заправки. Наша мета - здобуття економічної незалежності. Особливо в енергетиці» - зазначив він.

Зеленський також анонсував зустріч 23 лютого з ТОП-50 українського великого бізнесу; президент наполегливо рекомендуватиме цим людям залишатися в Україні.

«Всі вони повинні залишитися в Україні. Їхні підприємства знаходяться на українській землі. Яку захищають наші військові. Отже, і бізнес повинен захищати нашу економіку, Фінанси, створювати робочі місця. Підіймати та зміцнювати Україну. Разом. Кожен на своєму фронті» - резюмував президент.

Нагадаємо, в середу, 23 лютого, бюджетний комітет Ради розгляне законопроєкт №7012 про збільшення фінансування армії на 14 млрд грн. У четвер документ вже буде в сесійній залі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: