ВР сьогодні збереться на позачергове засідання – нардеп

Читать на русском
Рада 23 лютого проведе позачергове засідання для того, щоб після рішення РНБО проголосувати за надзвичайний стан.
rada.gov.ua

Верховна рада у середу, 23 лютого, проведе позачергове засідання для того, щоб після рішення РНБО проголосувати за запровадження надзвичайного стану.

Про це повідомив нардеп від «Голосу» Ярослав Желєзняк у Telegram.

В Україні мають намір запровадити надзвичайний стан: у яких областях і що це означатиме для населенняПо всій Україні, крім двох областей, мають намір запровадити надзвичайний стан. Що це означає – у матеріалі.

Нардепи планують зібратися о 17-й годині.

«Сьогодні Рада далі з 14.00 до 17.00 працює у Комітетах, потім о 17.00 позачергове щодо запровадження надзвичайного стану», - написав він.

Як повідомлялося, ще сьогодні вранці стало відомо, що Верховна рада проголосує за введення надзвичайного стану в деяких регіонах.

Пізніше відбулося засідання РНБО, на якому було ухвалено рішення - на всій території України, крім Донецької та Луганської областей, запровадять режим надзвичайного стану. Про це оголосив секретар РНБО Олексій Данілов.

За його словами, режим НС вводиться у всіх регіонах на 30 днів, крім Донецької та Луганської областей, оскільки там із 2014 року діє окремий правовий режим.

Секретар РНБО додав, що рішення про запровадження воєнного стану в Україні поки що не ухвалювалося.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що в Україні запровадять воєнний стан лише у разі широкомасштабної війни з Росією.

З 23 лютого в Україні розпочався призов резервістів. Також у МВС повідомили, що на кордоні з РФ та Білоруссю запроваджують нові режимні обмеження.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: