У «Слузі народу» не виключили впровадження воєнного стану в деяких областях України

Читать на русском
Воєнний стан в Україні через дії Росії все ж можуть впровадити, але тільки в окремих регіонах, а не по всій країні загалом
Ілюстративне фотоdepositphotos.com

Результатом засідання Ради національної безпеки та оборони України може стати впровадження воєнного стану в окремих регіонах України.

Це припустив народний депутат від фракції «Слуга народу» Єгор Чернєв в ефірі «Свободи слова на ICTV».

«Думаю, що після засідання РНБО ми почуємо щодо можливого впровадження воєнного стану на окремих територіях... Це буде абсолютно правильним рішенням нашого парламенту» - сказав він.

Воєнний стан в Україні: як і за яких умов можуть запровадитиВоєнний стан в Україні можна запроваджувати у разі збройної агресії або загрози нападу. Хто це може зробити та які обмеження для населення можуть бути – у матеріалі.

Нагадаємо, що за підсумками засідання Ради Безпеки Росії в понеділок, 21 лютого, президент РФ Володимир Путін прийняв рішення про визнання самопроголошених «ДНР» і «ЛНР» на Донбасі.

Росія визнає окуповані території Донецької та Луганської областей незалежними «республіками» в межах, які «В цей час фактично встановлені». При цьому Путін після визнання «ДНР» і «ЛНР» доручив ввести на окуповані території України російські війська нібито для «підтримки миру».

Про те, як відреагували на визнання Кремлем бойовиків Україна та інші країни світу - читайте в нашому матеріалі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: