Зеленський обговорив з Байденом визнання «Л/ДНР» Росією

Читать на русском
Після бесіди з Байденом Зеленський почав засідання РНБО. По завершенню засідання планується розмова з прем'єр-міністром Великобританії
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський обговорив останні події, в тому числі визнання президентом Росії Володимиром Путіним терористичних організацій «Л/ДНР» в якості «незалежних республік», з президентом США Джозефом Байденом.

Про це Зеленський написав у своєму Twitter.

«Абхазький сценарій»: політолог пояснив, що станеться в разі визнання РФ фейкових республікЯкщо Путін визнає самопроголошені республіки ОРДЛО, Росія автоматично відмовиться від виконання Мінських угод – заявив політолог Валентин Гладких. На його погляд, такий розвиток подій відкриє двері для реалізації абхазького сценарію в Україні.

«Обговорив події останніх годин з Джо Байденом. Розпочинаємо засідання РНБО. Також запланована розмова з Борисом Джонсоном» - написав він.

Нагадаємо, що за підсумками засідання Ради Безпеки Росії в понеділок, 21 лютого, президент РФ Володимир Путін прийняв рішення про визнання самопроголошених «ДНР» і «ЛНР» на Донбасі.

З терористами підписали кілька угод, також Путін провів з ватажками бойовиків зустріч у Кремлі.

Російський рубль і фондові ринки російських акцій рекордно впали на тлі новин про визнання Росією «Л/ДНР» через побоювання чергових західних санкцій проти Кремля. Такого на ринках не було з 2008 року.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: