У Щасті Луганської області бойовики обстріляли адмінбудівлю та гумконвой Червоного Хреста

Читать на русском
У п'ятницю, 18 лютого, окупанти обстріляли місто Щастя на Луганщині, в результаті було пошкоджено адміністративну будівлю.
dsns.gov.ua

У п'ятницю, 18 лютого, окупанти обстріляли місто Щастя на Луганщині, в результаті було пошкоджено адміністративну будівлю.

Про це повідомляє пресцентр ДСНС.

Загроза вторгнення Росії: якими словами влада заспокоює українцівЯк влада реагує на загрозу вторгнення Росії і якими словами заспокоює населення – на інфографіці.

«18 лютого приблизно з 12:00 до 12:09 стався обстріл м. Щастя невідомими особами у напрямку території тимчасово підконтрольної незаконному збройному формуванню», - йдеться у повідомленні.

За даними рятувальників, внаслідок обстрілу було пошкоджено адмінбудівлю 32-ї державної пожежно-рятувальної частини, а саме: уламками пошкоджено фасад будівлі та водовідлив.

Інформації про жертв, які постраждали серед цивільного населення, немає.

У селі Артема снаряд бойовиків потрапив до житлового будинку. Постраждалих та загиблих немає. Рятувальники проводять роботи на місці події.

Також гуманітарний конвой Червоного Хреста потрапив під обстріл російських окупаційних військ на КПВВ «Щастя».

«Сьогодні близько 12:00 російські окупаційні війська здійснили обстріл КПВВ «Щастя» в Луганській області, де в цей час проходив перевірку Держприкордонслужби гуманітарним конвом Міжнародного комітету Червоного Хреста, який рухався з непідконтрольної території. Обстріл було скоєно з великокаліберного кулемету (близько 50 пострілів), міномета 82 мм (3 постріли), гранатомета АГС-17 (10 пострілів) з н.п. Весела Гора», - повідомив у Facebook головнокомандувач ЗСУ.

Чотири автомобілі зі складу гуманітарного конвою пройшли КПВВ, людей було евакуйовано до укриття. Вісім автомобілів залишилися у міжпозиційній зоні. Втрат серед цивільних осіб та складу Об'єднаних сил немає.

Раніше Міністр оборони повідомив, чи є загроза для українців найближчим часом.

Також у ДСНС повідомили про наслідки обстрілів Станиці Луганською бойовиками.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: