У Донецькій області двоє військових розстріляли кафе, загинув нацгвардієць

Читать на русском
Відзначається, що в результаті стрілянини загинули військовослужбовець Національної гвардії України та один цивільний відвідувач кафе
Ілюстративне фотоFacebook

У зоні операції Об'єднаних сил, в населеному пункті Гранітне на півдні Донецької області двоє військовослужбовців Збройних сил України розстріляли місцеве кафе із закріпленої за ними зброї. в результаті стрілянини є загиблі.

Про це повідомляє 13 лютого Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Об'єднаних сил у своєму Facebook.

Відзначається, що в результаті стрілянини загинули військовослужбовець Національної гвардії України та один цивільний відвідувач кафе, ще дві людини поранені. Стрільців затримали.

Розстріл солдатів у Дніпрі: комісія виявила порушення, що призвели до трагедіїКомісія МВС з розслідування стрілянини на території Південного машинобудівного заводу у Дніпрі виявила факти позастатутних відносин у частині № 3021 Національної гвардії, де служив Артем Рябчук.**

«На місці події працюють керівництво та прокурори Волноваського відділу Маріупольської спецпрокуратури об'єднаних сил, слідчі Волноваського районного відділу поліції Головного управління Нацполіції в Донецькій області та експерти. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжного заходу» - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що вранці 27 січня на території Південного машинобудівного заводу в Дніпрі сталася стрілянина: строковик Національної гвардії Артем Рябчук розстріляв своїх товаришів по службі. П'ять людей загинули, ще п'ять отримали важкі поранення. Того ж дня стрільця затримали, він сам здався силовикам.

Суд обрав Рябчуку запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 27 березня 2022 року без можливості внесення застави. При цьому, пізніше Рябчук змінив адвокатів і відмовився від всіх своїх свідчень на суді.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: