Путін пообіцяв надати Порошенку політичний притулок

Читать на русском
За словами Путіна, Москва готова надати Порошенку притулок - нібито виключно з гуманітарних міркувань
Макрон і ПутінФото РІАН

Російський президент Володимир Путін заявив, що готовий надати політичний притулок колишньому президенту України Петру Порошенку, про що той нібито був повідомлений ще тоді, коли перебував при владі.

Про це Путін заявив на спільному брифінгу з президентом Франції Еммануелем Макроном, повідомляють «Известия».

«Свого часу, коли пан Порошенко був ще президентом України, я Йому говорив, що якщо у нього виникнуть якісь складнощі в майбутньому, Росія готова надати йому політичний притулок. Сьогодні хочу підтвердити свої пропозиції, попри наші серйозні розбіжності з цього питання, з питання врегулювання на Донбасі» — заявив Путін.

Мінімальний запобіжний захід для Порошенка: про що може свідчити таке рішення судуАдвокат розповів, про що може свідчити обрання для Порошенка мінімального запобіжного заходу.

Російський президент додав, що хоча Порошенко тоді багато іронізував з цього питання, Москва готова надати йому притулок - виключно з гуманітарних міркувань.

20 грудня 2021 року Петру Порошенку повідомили про підозру у державній зраді та сприянні діяльності терористичних організацій.

19 січня Печерський райсуд Києва обрав нардепу запобіжний захід. Порошенко відпустили під особисте зобов'язання. Колишнього президента також зобов'язали здати паспорти для виїзду за кордон. Адвокати та прокуратура оскаржили рішення суду.

«Слово і Діло» писало, у яких справах депутату вже оголосили про підозру, а які провадження розслідуються або були закриті.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: