Порошенко прокоментував пропозицію Путіна про політичний притулок у Росії

Читать на русском
За словами Порошенка, той факт, що в Україні переслідують проєвропейську опозицію, своїм висловлюванням підтвердив навіть Путін
Петро ПорошенкоУкраїнська правда

Колишній президент України, народний депутат Петро Порошенко прокоментував заяву президента Росії Володимира Путіна, який пообіцяв Порошенку політичний притулок.

Коментар про це висловлювання Путіна Порошенко написав у Facebook.

Мінімальний запобіжний захід для Порошенка: про що може свідчити таке рішення судуАдвокат розповів, про що може свідчити обрання для Порошенка мінімального запобіжного заходу.

За словами Порошенка, той факт, що в Україні переслідують проєвропейську опозицію, своїм висловлюванням підтвердив навіть Путін. Порошенко також звернувся до чинного президента Володимира Зеленського, зажадавши від нього замість «політичного переслідування противників» спрямувати зусилля на оборону України.

«А Володимиру Володимировичу — нарешті усвідомити, що ми розберемося самі, тут, в Україні. І одвічна російська практика «займатися» українською політикою і політиками вже давно припинилася. Це сталося тоді, коли я був обраний Президентом України» - додав він наприкінці.

Нагадаємо, російський президент Володимир Путін на спільному брифінгу з президентом Франції Еммануелем Макроном заявив, що готовий надати політичний притулок колишньому президенту України Петру Порошенку, про що той нібито був повідомлений ще тоді, коли перебував при владі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: