Зеленський відреагував на новину про хворобу Ердогана

Читать на русском
Президент України побажав президенту Туреччини швидкого та легкого одужання. Президент Ердоган відповів Зеленському на побажання.
Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський відреагував на повідомлення президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана про зараження штамом коронавірусу «Омікрон».

Про свої побажання здоров'я Зеленський повідомив у Twitter.

Зазначимо, Зеленський написав, що з жалем дізнався про коронавірус у Ердогана.

«Ми з Оленою з жалем дізналися про позитивний тест на COVID-19 у президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана та його дружини Еміне Ердоган. Щиро бажаємо нашим друзям, пану Ердогану та пані Еміне, швидкого та легкого одужання!», - написав Зеленський.

На зло Кремлю: головні підсумки візиту президента Туреччини до КиєваДокументи, які підписали Україна та Туреччина, можуть сильно не сподобатися Кремлю, детальніше читайте у матеріалі.

Після цього президент Туреччини перепостив твіт українського президента та опублікував свою відповідь.

«Дорогий друже, я хотів би висловити сердечну подяку від себе та своєї дружини за це прекрасне послання. Вітаю вас, вашу сім'ю та народ України», - відповів турецький президент Зеленському.

Сьогодні стало відомо, що президент Туреччини Ердоган заразився штамом коронавірусу «Омікрон», у нього легкі симптоми хвороби.

Нагадаємо, що президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган разом із дружиною напередодні, 3 лютого, відвідали Україну з офіційним візитом.

Під час зустрічі Ердогана та Зеленського, Україна та Туреччина підписали угоду про ЗВТ.

Раніше президент Зеленський заявив, що Туреччину минулого року відвідала рекордна кількість українців.

Також Ердоган повідомив, що президент України Володимир Зеленський погодився зустрітися із президентом РФ Володимиром Путіним на території Туреччини.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: