Ердоган запропонував Зеленському та Путіну провести переговори в Туреччині

Читать на русском
Ердоган запропонував українському президенту Володимиру Зеленському та президенту РФ Володимиру Путіну провести переговори в Туреччині.
Слово і діло

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган запропонував українському президенту Володимиру Зеленському та президенту РФ Володимиру Путіну провести переговори в Анкарі.

Пропозицію турецького лідера розповів його представник Ібрагім Калин, пише Daily Sabah.

Зеленський відповів, чи можлива сьогодні повномасштабна війна з РосієюПрезидент України Володимир Зеленський висловився про те, чи можлива зараз повномасштабна війна з РФ чи її вторгнення.

Офіційний представник турецького лідера заявив, що Ердоган запросив двох лідерів, щоб «залагодити розбіжності» між країнами.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба раніше повідомив, що переговори щодо зустрічі президента України Володимира Зеленського та президента РФ Володимира Путіна перебувають не в активній фазі.

Також ми писали, що сьогодні державний секретар США Ентоні Блінкен прибув до Києва.

Він зустрінеться з Володимиром Зеленським. У рамках візиту держсекретар США обговорить єдиний підхід у запобіганні російській загрозі для України, а також зусилля, спрямовані на те, щоб змусити Москву зробити вибір на користь дипломатії та деескалації.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: