Путіну невигідно починати військові дії проти України, він блефує – Клімкін

Читать на русском
На думку Клімкіна, Путін працює в жорсткій кооперації з Китаєм і всього лише перевіряє західні країни на міцність
Павло КлімкінПраво на владу

Росія не нападе на Україну, оскільки президенту Володимиру Путіну зараз абсолютно невигідно починати проти України якісь військові дії, або здійснювати збройні провокації.

Про це заявив колишній міністр закордонних справ України Павло Клімкін в ефірі програми «Право на владу».

Треба тільки навчитися чекати. Колонка Леоніда ШвецяВ умовах загострення російської агресії не при справах залишилася опозиція в Україні. Але рівень зовнішньополітичної напруги не буде вічним, і соціалка про себе неодмінно нагадає, і ще не раз.

«Зараз все залежить від переговорів між Росією і Сполученими Штатами... Так само як і, і це дуже важливо розуміти, від переговорів між Росією і Китаєм. Завтра, до речі, вони зустрічаються на початку Олімпіади» - нагадав він.

На думку Клімкіна, Путін працює в жорсткій кооперації з Китаєм і в ситуації з ескалацією навколо України намагається перевірити на міцність встановлені західними країнами «червоні лінії».

«Тому поки Путіну невигідно йти в жорстку історію масивних військових провокацій» - резюмував ексміністр.

Росія недооцінює українську армію: яка техніка знаходиться на озброєнні ЗСУЧи в змозі українська армія дати відсіч агресору? Розбиралися в тому, що мають Збройні Сили України для організації протидії ймовірному супротивнику

Нагадаємо, американське Агентство національної безпеки (АНБ) підтвердило інформацію про плани Росії сфабрикувати привід для вторгнення в Україну - для цього передбачалося використовувати фейкове відео з убитими.

Того ж дня президента Росії Володимира Путіна прокоментували публікації в американських ЗМІ про те, що Росія готує провокації, які стануть приводом для вторгнення в Україну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: