На поточний момент повернення Криму за допомогою військової сили неможливе – Данілов

Читать на русском
Данілов заявив, що в України є стратегія з повернення Криму, однак вона не охоплює військовий шлях вирішення питання
Олексій ДаниловПраво на владу

Україна станом на сьогодні не може повернути окупований Росією Крим військовим шляхом, із застосуванням військової сили для його деокупації.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в ефірі програми «Право на владу».

Росія недооцінює українську армію: яка техніка знаходиться на озброєнні ЗСУЧи в змозі українська армія дати відсіч агресору? Розбиралися в тому, що мають Збройні Сили України для організації протидії ймовірному супротивнику

«У нас є наші стратегії, я радий, що Росія їх вивчає. Чи є у нас стратегія зараз повертати Крим військовим шляхом? На зараз у нас є стратегія повернути Крим. В який спосіб, чи буде це військовий шлях, який-небудь інший шлях - це залежить від багатьох факторів. На сьогодні я можу сказати, що це зробити неможливо. Як буде завтра або через рік, будемо дивитися, це не така проста справа» - сказав він.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський раніше заявив, що Україна думає про деокупації Криму і частини Донбасу дипломатичним шляхом, але при цьому готова до останнього захищати свою територію і більше не має наміру віддавати ні клаптика землі іншій країні.

А Головком ЗСУ Валерій Залужний підтвердив, що Україна поки що не планує ніяких військових операцій по поверненню окупованого Криму та окупованих районів Донецької та Луганської області, що б не кричали з цього приводу в Кремлі та поплічники окупантів в ОРДЛО.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: