Зеленський прокоментував публікацію скандального відео з Трухіним

Читать на русском
Зеленський прокоментував публікацію скандального відео з народним депутатом Олександром Трухіним.
Президент України під час зустріч з прем'єр-міністром Нідерландів.Фото ОПУ

Президент України Володимир Зеленський прокоментував публікацію скандального відео з народним депутатом Олександром Трухіним.

«Щодо пана Трухіна. Оприлюднено відео. Я повністю підтримую реакцію Давида Арахамії, партії «Слуга народу». Думаю, що всі одноголосно підтримують, щоб виключити Трухіна з партії. Це ж питання справедливості. Всі повинні бути рівні, всі повинні відповідати за це», - заявив глава держави на брифінгу з прем’єр-міністром Нідерландів.

У мережі обговорюють нове відео з місця ДТП із нардепом ТрухінимЯк у соцмережах відреагували на нове відео з місця ДТП із депутатом Трухіним. На відео зафіксовано, як нардеп пропонує хабаря поліцейському.

Нагадаємо, журналісти опублікували ексклюзивне відео із нагрудної камери співробітника патрульної поліції, який першим прибув на місце ДТП за участю Трухіна. Нардеп намагався дати хабар поліцейському та втекти з місця події.

Після опублікування відео, Трухіна виключили з партії «Слуга народу».

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова порушила кримінальне провадження щодо Олександра Трухіна.

Як відомо, народний депутат від фракції «Слуга народу» Олександр Трухін 23 серпня 2021 року став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди при в'їзді до Києва. Повідомляється також, що депутат був за кермом у стані алкогольного сп'яніння.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: