Зеленський прокоментував публікації іноземних ЗМІ щодо загрози вторгнення Росії

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський відреагував на публікації західних ЗМІ про високу загрозу вторгнення Росії в Україну.
фото ОПУ

Глава держави Володимир Зеленський відреагував на публікації західних ЗМІ про високу загрозу вторгнення Росії в Україну. За його словами, Україні не потрібна така паніка за кордоном.

«Зараз я не вважаю більш напруженою (ситуацію, – ред.), ніж у пік навчань. Тоді вона також була дуже гостра. Але тоді такої інформаційної політики не було. Я говорив із президентом США, що ця політика має бути виваженою. Нехай журналісти з'їздять до Києва, у нас хіба танки вулицями їздять... Якщо ви не в Україні, то створюється таке враження... Це не так, нам не потрібна ця паніка», - заявив він під час спілкування з журналістами.

Загроза вторгнення Росії: яку допомогу Україні надали союзникиНа тлі загрози вторгнення Росії союзники України активно надають військову та фінансову допомогу. США та Британія поставили Україні зброю, у ЄС виділили макрофінансову допомогу.

Зеленський додав, що інформація із різних джерел про можливе вторгнення Росії не може лякати Україну, оскільки починається економічна паніка.

«Деякі лідери стверджують, що завтра буде війна. Це паніка, паніка на ринках. Скільки це коштує нашій державі? Народ має бути впевнений в армії, у президенті, довіряти владі. Але різна інформація з різних джерел не може плутати нашу державу, бо починається економічна паніка», - заявив він.

Також президент розповів про «гібридну війну».

«Гібридна війна породжує загрозу Україні та іншим народам. Якщо буде повномасштабна війна, то буде війна не лише з Україною. Це буде гібридна війна, інформаційна війна, кібератаки. Ми вже у цій війні. Сьогодні інша війна, ніж була у 20 столітті, з пострілами, і ми в ній. Ми навчилися себе захищати та захищати себе, жити. Є постійна, гібридна загроза», - сказав глава держави.

Раніше британський мільярдер закликав бізнесменів об'єднатись проти РФ.

Також нагадаємо, США збирають РБ ООН через агресивні дії Росії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: