У Байдена проведуть два секретні брифінги через можливу агресію Росії – CNN

Читать на русском
За даними CNN, лідер більшості в Сенаті Чак Шумер і речник Палати представників Ненсі Пелосі запросили проведення брифінгів для обох палат.
ІноЗМІ

У вівторок, 25 січня, в Адміністрації президента США Джо Байдена відбудеться два секретні брифінги на тлі можливого вторгнення Росії в Україну.

За інформацією CNN, брифінги відбудуться для помічників керівників Палати представників та Сенату, а також співробітників профільних комітетів.

Загроза вторгнення Росії: яку допомогу Україні надали союзникиНа тлі загрози вторгнення Росії союзники України активно надають військову та фінансову допомогу. США та Британія поставили Україні зброю, у ЄС виділили макрофінансову допомогу.

Брифінги відбудуться після того, як близько 8500 американських військовослужбовців були приведені в стан підвищеної бойової готовності у зв'язку з можливим перекиданням до країн Східної Європи.

За даними CNN, лідер більшості в Сенаті Чак Шумер і речник Палати представників Ненсі Пелосі запросили проведення брифінгів для обох палат. Шумер запросив ще й секретний брифінг для всіх 100 сенаторів, який має відбутися вже наступного тижня.

Нагадаємо, 22 січня глава Офісу президента Андрій Єрмак повідомив, що зустріч політичних радників лідерів нормандської четвірки запланована на 26 січня.

На тлі загострення ситуації на українському кордоні влада Франції вимагає проведення прямого діалогу між Євросоюзом і Росією через можливу агресію РФ проти України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: