Британський мільярдер закликав бізнесменів об'єднатися проти РФ

Читать на русском
Британський мільярдер, засновник корпорації Virgin Group Річард Бренсон, закликав бізнесменів об'єднатися проти РФ у зв'язку з можливим вторгненням Росії в Україну.
Фото - CNBC

Британський мільярдер, засновник корпорації Virgin Group Річард Бренсон закликав бізнесменів об'єднатися проти РФ у зв'язку з можливим вторгненням Росії в Україну.

«Для лідерів бізнесу настав момент зібратися та відстояти суверенітет України. Навіть якщо за це доведеться платити, всі ми повинні чітко дати зрозуміти, що агресія завжди неприйнятна, і міжнародний приватний сектор підтримає весь спектр санкцій проти будь-якої держави, яка намагається порушити суверенітет іншої», - йдеться у публікації бізнесмена.

За його словами, через нарощування військ РФ біля кордонів України існує великий ризик повномасштабної війни в Європі. Бренсон та його партнери й колеги впевнені, що війна між Росією та Україною матиме руйнівні наслідки.

За словами Бренсона, Путін не зможе здобути перемогу у цій війні.

Як відомо, з кінця жовтня 2021 року Росія стягує війська до українських кордонів.

Перед Новим роком у РНБО заявляли, що ситуація біля кордонів України є відносно спокійною. Передумов для вторгнення з боку РФ, за даними української розвідки, не спостерігалося.

Вчора президент України Володимир Зеленський провів телефонні переговори з лідером США Джозефом Байденом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: