США готують санкції проти російської фінансової системи – NYT

Читать на русском
США будуть оцінювати в першу чергу дії Росії, а не коментарі, які даватиме з цього приводу російська влада
Білий дімВікіпедія

У США обговорюється можливість того, що будуть введені нові санкції, спрямовані проти російської фінансової системи, що стане для Москви важким ударом.

Про це повідомляє американське видання The New York Times.

Міжнародна політика: основні загрози для України у 2022 роціРосія стане основним тізером в усіх геополітичних викликах 2022-го року, які стосуватимуться України. Основні загрози та виклики аналізував політолог Олександр Радчук.

Так, офіційний представник Білого дому у своєму коментарі не заперечував, що обговорення можливих санкцій проти Росії охоплює відключення від системи SWIFT найбільших російських фінансових установ і можливе ембарго на експорт у РФ будь-яких оборонних технологій.

Чиновник додав, що США будуть оцінювати в першу чергу дії Росії, а не Коментарі російської влади. Крім того, санкції при необхідності введуть дуже швидко - вже через кілька годин після того, як РФ вирішить вдертися в Україну.

Нагадаємо, раніше Державний секретар США Ентоні Блінкен заявив, що у разі провалу переговорів з Росією Вашингтон готовий ввести санкції.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: