Росія не боїться санкційного тиску з боку США і Заходу – Пєсков

Читать на русском
Пєсков заявив, що-де єдиними наслідками санкцій проти Росії стало те, що вона, нібито, змогла розвинути своє внутрішнє виробництво та економіку
Дмитро ПєсковФото РІАН

Росія не боїться санкційного тиску з боку США і західних держав, оскільки є самодостатньою країною.

Про це заявив прессекретар Кремля Дмитро Пєсков в інтерв'ю американському телеканалу CNN, повідомляє РІА Новини.

«Ми досить велика країна і дуже-дуже самодостатня, щоб бути вразливою проти цих санкцій» - стверджує він.

Можливе вторгнення РФ в Україну: як Захід готовий відповісти на російську агресіюЧим Україні зможуть допомогти США, країни-члени ЄС та інші союзники у разі повномасштабного вторгнення Росії.

Пєсков також заявив, що-де єдиними наслідками санкцій проти Росії стало те, що вона, нібито, змогла розвинути своє внутрішнє виробництво та економіку, щоб компенсувати виниклі через санкції проблем. Таким чином, за твердженням Пєскова, США фактично дали прискорення російській національній економіці.

Однак нові санкції, за його ж словами, можуть призвести до повного розриву відносин між Росією і США, що стане величезною помилкою з боку Вашингтона.

«Потенційно санкції такого роду можуть призвести до припинення відносин між нашими країнами, що не відповідатиме інтересам ні Москви, ні Вашингтона» - зазначив він.

Нагадаємо, в Сенат Сполучених Штатів був внесений ще один законопроєкт, яким передбачається введення санкцій проти Росії і, зокрема, президента Володимира Путіна. Документ передбачає блокування майна, що належить Володимиру Путіну, прем'єр-міністру Росії, Міністру оборони Росії та іншим російським олігархам, виявленим в ході звітності, і відкликанню їх віз.

Також в Білому домі заявили, що російському президенту Володимиру Путіну потрібно зробити вибір між продовженням дипломатичних переговорів і санкціями, які введуть проти Росії. Від вибору Росії залежатиме подальша доля України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: