Сенат США провалив законопроект про санкції проти «Північного потоку-2»

Читать на русском
Таким чином, санкцій з боку США проти російського газопроводу можна не чекати, а Росія незабаром зуміє запустити проєкт, що завдасть серйозної шкоди Україні
Конгрес СШАВідкрите джерело

Сенат США провалив законопроєкт про санкції проти російського газопроводу «Північний потік-2», який запропонував член Республіканської партії Тед Круз. У законодавчому органі не вистачило голосів, оскільки проти виступили сенатори від Демократичної партії.

Про це повідомляє Страна.

Таким чином, санкцій з боку США проти російського газопроводу можна не чекати, а Росія незабаром зуміє запустити проєкт, що завдасть серйозної шкоди Україні.

Нагадаємо, що Сенат США 18 грудня 2021 затвердив прийняття санкцій по трубопроводу «Північний потік-2». За них мали проголосувати до 14 січня 2022 року.

При цьому адміністрація президента США Джозефа Байдена активно виступала проти введення санкцій проти ПП-2. Представник Державного департаменту США Нед Прайс також виступив проти нових санкцій по «Північному потоку-2». На його думку, ця поправка нібито може послабити відносини США з союзниками.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: