Співробітника Офісу генпрокурора заарештовано судом за хабар - деталі

Читать на русском
Захист підозрюваного може подати апеляцію протягом п'яти днів. Альтернативою запобіжного заходу визначено заставу у розмірі 2 млн 471 тис. гривень.
Слово і діло

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою стосовно чиновника Офісу генпрокурора, який був схоплений на хабарі в 150 тисяч доларів.

Про це повідомила прес-служба ВАКС.

«Запобіжний захід діятиме до 13 березня цього року, його альтернативою визначено заставу у розмірі 2 млн 471 тис. грн. Підозрюваний був взятий під варту в залі суду», - зазначили в суді.

Повідомляється, що захист підозрюваного може подати апеляцію протягом п'яти днів. Повний текст вироку буде оприлюднено пізніше, 18 січня.

Зарплати антикорупціонерів: скільки наприкінці року заробили керівники НАБУ, НАЗК та САПНайвища зарплата у грудні була у в.о. керівника САП Максима Грищука – понад 450 тисяч гривень.

Згідно з даними РБК-Україна, які посилаються на правоохоронні органи, йдеться про співробітника Офісу генпрокурора Захара Антипова.

Нагадаємо, що антикорупційний суд продовжив розслідування справи нардепа Шахова.

Раніше ми повідомляли, що апеляційна палата розглянула і залишила без задоволення скаргу адвоката родича керівника ОАСК Вовка на рішення про продовження обов'язків.

Також, антикорупційний суд ув'язнив ексначальника відділу прокуратури Київської області.

Окрім цього, ВАКС призначив безоплатного захисника колишній помічниці екснардепа Логвинського.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: